Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Idol-Noah: "Göteborgare är alltid extra sköna"

På fredag är det dags för första fredagsfinalen i Idol. Noah Gerstenfeld, 19, från Göteborg är en av deltagarna. – Jag som en självklarhet att vi ska ha minst tre göteborgare i Idol varje år, säger han.

Noah Gerstenfeld, 19, är en av deltagarna i årets upplaga av Idol. Under dagens presskonferens, där han och de andra 11 deltagarna presenterades, blev han intervjuad av Flow om hur det känns att vara med i programmet.

– Helt sjukt, det trodde jag faktiskt inte. Det är så underbart. Det är grymt, säger Noah Gerstenfeld.

LÄS MER: Här är årets "Idol"-deltagare

"Jag vill försöka få med glädje"

Han berättar att han inte sökt till Idol innan och heller inte denna gång. Istället var det kompisarna och programledaren Pär Lernström, 37, som fick honom att ställa upp.

– Jag blev typ "tvingad" av Pär. Han ringde mig och sa att jag skulle komma dit.

Noah Gerstenfeld känner sig taggad inför första fredagsfinalen. Hans recept till framgång är att bjuda på sig själv och visa sina känslor.

– Det kan bli ganska blankt annars tycker jag. Så nu kommer det vara en lite extra rolig låt på fredag. Jag vill försöka få med glädje, dela med mig. Göra ett bra nummer helt enkelt.

"Göteborgare är alltid extra sköna"

På frågan om hur det känns att vara så pass många göteborgare i årets upplaga, svarar han glatt:

– Göteborgare är alltid extra sköna. Öppnar upp sig och är goa. Det ser jag som en självklarhet att vi ska ha minst tre göteborgare varje år