Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Candace Cameron Bure, Andrea Barber, Jodie Sweetin och John Stamos spelar huvudrollerna i "Huset fullt – igen". Pressbild.

"Huset fullt – igen" läggs ned

Tv-serien "Huset fullt" sändes i åtta säsonger, men spinoffen "Huset fullt – igen" fick bara fem. Nu är det klart att den på många håll utskällda uppföljaren skrotas av Netflix.

Serien har älskats av tittarna, men sågats av kritikerna. Enligt E Online har avsnitten haft en snittpublik på 14,4 miljoner under de första fyra säsongerna.

"Huset fullt – igen" handlar om den nu vuxna D J Tanner (Candace Cameron Bure) som jobbar som veterinär och har blivit änka med tre barn. Hon får hjälp av systern Stephanie (Jodie Sweetin) och bästa vännen Kimmy (Andrea Barber) som flyttar in hos henne. Candace Cameron Bure skriver på Instagram att hon och resten av skådespelarna hade velat fortsätta i flera år framöver, men att det inte finns mycket att göra.

Av de äldre skådespelarna från första serien har Bob Saget, Lori Loughlin och John Stamos medverkat regelbundet, Stamos har även stått som producent för uppföljarserien. Däremot har tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen valt att inte medverka.

När femte och sista säsongen sänds och varför Netflix väljer att lägga ned serien är ännu oklart.