Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hur blir Rihannas spelning?

Bra betyg för Riri i Oslo bådar gott inför kvällen, då intar världsstjärnan Tele2 arena i Stockholm.

Knappt ett halvår efter att albumet Anti släppts spelar Rihanna i Sverige. På lördagen uppträdde "Riri" i Oslo och fick femmor av de norska recensenterna på både VG och Aftenposten som skrev att "Stjärnan är i toppform." 

LÄS MER: SKIVRECENSION: RIHANNA  – ANTI

Det bådar gott inför kvällens spelning på Tele2 arena då några av Rihannas tidigare Sverigebesök har varit svajigare. 2011 tvingades hon ställa in i Malmö på grund av utmattning och 2012 var hon en timme sen till Peace and love med svala efterföljande recensioner.

Rihanna har flera gånger beskrivits som en av de hårdast arbetande artisterna i musikvärlden. Efter att ha släppt hela sju album på åtta år har fansen nu väntat fyra år på hennes senaste skiva som bland annat resulterat i jättehitten "Work". Samtidigt har biljettförsäljningen under turnén gått trögt på flera spelningar och biljetterna till kvällens spelning började reas ut förra veckan med en prissäkning från 590 till 450 kr. 

Senaste gången Rihanna spelade i Sverige var 2013 under Diamonds world tour. Då uppträdde hon inför ett utsålt Globen, med fina recensioner i svensk media. En konsert som hon också avslutade med orden "Jag hatar att lämna er". Ikväll är hon tillbaka.