Hunt går rakt på

ANNONS
|

Nu har Hunt i alla fall landat – i fyra bandmedlemmar som spelar indierock.

– Fast genrer är egentligen helt hopplöst att jobba med i talspråk. Alltså, ingen förstår ju hur Hunt låter bara för att vi säger att det är postrock eller indierock, det är ju breda begrepp, säger Susanna Brandin som sjunger och spelar gitarr och har varit med sedan starten.

Tillsammans med Johanna Hellqvist som spelar gitarr, började hon att göra musik i sin lilla låda till lägenhet på Hisingen, någonstans runt 2008. Från början lät det mer elektroniskt, något som inte kommer att höras på debutskivan som kommer senare i höst.

ANNONS

– Vi har landat i att vara en lite mindre konstellation, som mest var vi sex personer. Nu är det även mindre elektroniskt och mer rakt på. Vi vill förstås gärna tro att vi är ganska nytänkande i hur vi låter, vi vill hitta något eget. Sedan det här att det inte bara är snubbar i bandet, det är ju jättesorgligt att säga att det är något nytt och eget, men tyvärr är det ju så.

Halva bandet bor för närvarande i Stockholm, och halva i Göteborg. Inget ultimat upplägg, och ganska tärande både för bandmedlemmar och för bandkassan, säger Susanna Brandin.

– Håller vi på för att bli rika, då har vi satsat på fel bransch. Men det funkar för att vi vill att det ska funka. Det blir ungefär 85 procent logistik och 15 procent repa. Att lägga ner är inte ett alternativ.

Mer om Knarrholmens sensommarfest: http://www.knarrholmen.com/sensommarfest/

ANNONS