Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Leonora Vilhelmsson, Sölvesborg, har redan hittat kärleken i en av sina brevskrivare och kommer därför inte att medverka i "Bonde söker fru". Arkivbild.

Hoppar av "Bonde söker fru" – hittat kärleken

Leonora Vilhelmsson var en av årets bönder i "Bonde söker fru" i TV4. Men hon hittade kärleken i en av brevskrivarna redan före inspelningen, och hoppar därför av i onsdagens program.

Skogsbonden Leonora Vilhelmsson från Sölvesborg hade kontakt med en av sina brevskrivare redan innan inspelningen av "Bonde söker fru" drog i gång.

- Jag hade väl kontakt med en hel del tjejer, och det tror jag de andra bönderna också har haft. Vi fick direktiv från produktionen att vi skulle svara på ett fint sätt, att man skulle uppföra sig och tacka för att de hör av sig, men att vi tyvärr inte kan ha någon kontakt förrän besluten är fattade, säger Leonora Vilhelmsson till TT.

"Var ju kört"

I onsdagskvällens "Bonde söker fru" meddelade bonden att hon redan har hittat kärleken i Louise Eriksson. Därför kommer hon inte att åka till Sundbyholms slott tillsammans med de andra bönderna.

- Jag pratade med produktionen om att vi kanske hade haft lite mer kontakt än vad man skulle ha. Då sa de att "du måste avsluta det". Det hade jag tänkt att jag skulle göra, men jag skickade inget meddelande utan jag ringde upp henne. Det samtalet slutade åtta timmar senare. Det var ju kört. Jag kunde inte låta bli, och det kunde inte hon heller, säger Leonora Vilhelmsson.

Hjortbonde hoppar in

Däremot blir det en uppföljning i programmet vid ett senare tillfälle.

- Det är klart att det ställer till det när en bonde plötsligt går och bli kär, mitt under inspelningen, när man nästan är på slottet och ska börja. Kärleken är det vi vill ha, och kärleken är störst av allt, så man kan inte tycka någonting annat än att det är fantastiskt, säger programledaren Linda Lindorff.

I stället för Leonora Vilhelmsson kommer hjortbonden Joacim Rickling att försöka hitta kärleken i programmet. Han presenterades redan i somras, och under det första dygnet fick han i snitt ett friarbrev i minuten. Totalt fick han runt 2 000 brev, vilket är ett nytt "Bonde söker fru"-rekord.

"Bonde söker fru" sänds onsdagar 20.00 i TV4.