Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hon tar plats i "Talang"-juryn

Nu är det klart – det blir Bianca Ingrosso som ersätter Karin "Kakan" Hermansson som jurymedlem i "Talang".

TV4 har avslöjat på sin Instagram-sida att det blir Bianca Ingrosso, 22, som tar plats som jurymedlem i svenska upplagan av "Talang". Hon ersätter därmed Karin "Kakan" Hermansson och ska, tillsammans med Alexander Bard David Batra och LaGaylia Frazier, bedöma deltagarna i nästa säsong.

"Tjolahopp, jag är nya jurymedlemmen i Talang!"

I videon syns Bianca Ingrosso som avslöjar sitt nya jobb.

– Tjolahopp, jag är nya jurymedlemmen i Talang! Och det här programmet är typ det roligaste programmet ever, för du kan komma hit och söka i princip med vad som helst, säger hon och fortsätter:

– Jag söker någon som gör en riktig show, så jag blir helt blown away. Så att jag antingen bara vill dansa, vill skrika eller vill börja gråta.

Aktuell i program – på Kanal 5

Videon finns även på Bianca Ingrossos privata Instagram. Just nu är hon aktuell, tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, i egna realityserien "Wahlgrens värld" på Kanal 5.

– Bianca Ingrosso är en fantastiskt härlig, begåvad och sprudlande person och vi är superglada över att hon vill vara en del av vår fantastiska ”Talang”-familj. Jag är helt övertygad om att hon och de andra i juryn kommer att bjuda på en show utöver det vanliga och att det kommer att bli ett lekfullt, överraskande och underhållande program när Talang nu går in i sin andra säsong, säger Lotta Andersson, exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande.