Hon fick drömintervjun med Channing Tatum

Carly Fleischmann är diagnostiserad med autism och utebliven talutveckling - men det har inte hindrat hennes stora passion att driva en pratshow.

ANNONS
|

I hennes nya webbserie "Speechless with Carly Fleischmann" intervjuar hon personer på sitt egna sätt - och i premiäravsnittet landade hon drömintervjun med skådespelaren Channing Tatum.

Och hon är inte rädd för att ställa frågorna alla vill ha svar på:

- Du har jobbat som strippa. Hur många tjejer följde med dig hem när kvällen var slut? frågar hon bland annat vilket får Channing Tatum att börja asgarva och svara:

- Hur många? På en och samma kväll? Fler vissa kvällar än andra.

Och förCarly Fleischmann verkar humor vara väldigt viktigt för att klara utmaningar i livet.

- Mitt liv har bestått av utmaningar. Folk har använt ett ord för att beskriva mig. Men jag har oral apraxi, autism, fördröjd finmotorisk utveckling, OCD och dessutom lider jag av kronisk snygghet. Precis som alla andra har jag svårigheter att besegra.

ANNONS

Intervjun med Channing Tatum har fått stor spridning.

- Jag blev jätteförvånad när jag såg klipp och läste artiklar om mig själv. Alla inleddes likadant: "Ung autistisk intervjuar Channing". Men efterhand ersattes autistisk av ord som rolig, begåvad, intellektuell, smart och en formuleringsom "skicklige reportern Clary Fleischmann". Då kände jag för första gången att folk uppfattade mig som person.

ANNONS