Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Hon fick dansa med Bruce på scen

Över 60 000 personer i publiken men Tanja Haser var den Bruce drog upp på scen.

 

Tanja Haser från Österrike hade kommit till Ullevi på vinst och förlust. Det var hennes tredje konsert för The River-turnén och när hon ställde sig i kön var hon där ensam med könummer 300. Men när hon såg ett stort papper ligga och skräpa fick hon ett infall och skrev “Jake wanna dance?” på det. Och det gav utdelning.

- Bruce och Jake fick först syn på mig när de gick ut till publiken under Sherry Darling.  Efter det kändes det som att de hade koll på mig. Och sen tog Bruce min skylt. 

Tanja Haser var först bara glad över att Bruce hade tagit hennes skylt. Hon visste däremot inte att det är så Bruce visar för vakterna vem han vill de ska plocka upp på scenen. Och plötsligt stod hon där och dansade med Jake Clemons, Bruce och de andra medlemmarna i E-Street Band under Dancing in the Dark. 

- Det var riktigt grymt, jag blev väldigt medveten i stunden när det hände. Först stod jag bara och dansade med Jake utan att egentligen tänka på alla människor. Sen när jag såg den stora publiken med 60 000 människor upplysta av strålkastare. Alltså kan inte ens beskriva det, jag var bara glad.

Och efter konserten var slut var Tanja Haser verkligen inte ensam längre.

- Efter konserten var det jättemånga som kom fram och pratade med mig. Jag var så full av energi att jag sprang runt en timme i Göteborg för att lugna ner mig.