Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hon öppnade för Håkan Hellström utan ersättning

GP har tidigare skrivit om Alice B´s minnen från Håkan Hellström-konserten 2014. En spelning då hon inte fick betalt. Nu berättar hon om det hela på sin Facebook.

Hon uppträdde på Ullevi tillsammans med flera andra kändisar. Men några pengar fick hon inte.

– Det var inte särskilt nervöst. Håkan hade bett mig uppträda men det var ju inte min spelning, det kändes mest som ett jobb. Även om jag inte fick betalt, har hon tidigare sagt till GP.

Vadå, fick du inget betalt?
– Nej, inte ett öre. Verkligen ingenting. Jag, Freddie och trollkarlen (Wadling och Carl-Einar Häckner) fick dela på en back öl. That's it.

Nu berättar hon mer om det på sin Facebook:

"Varför blev jag rädd? Vem hade inte blivit rädd att stå till svars mot Håkan och ev. fans, bilden av honom som är uppritad visar på den mest generösa mannen både känslomässigt och karriärsmässigt. Helt plötsligt kommer en svart fläck på det hela. Jag är ingen stor artist, jag är fortfarande tvungen att ta spelningar där man ska vara glad om man inte går back. Det är liksom så musiklivet är om man inte är bland giganterna, hur länge man än har hållit på. Så tanken som slog mig var ”Shit kommer jag bli krossad nu på det lilla jag har, fuck” Varför är folk så rädda för Håkan Hellströms och hans imperium? Jag har alltid varit en person som står upp för mig själv så varför blev jag så rädd. Fan också." skriver hon bland annat.

LÄS MER: Maggio och Alice B minns förra Ullevispelningen – på lite olika sätt

Läs hela texten här: