Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/4

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Hiphopstjärnan nedringd efter GP-intervjun

Hiphop- och dancehallartisten Lani Mo lovade i intervjun med GP att han skulle lämna ut sitt privata telefonnummer under spelningen på Liseberg. Nu tvingas han byta nummer efter att ha blivit nedringd av fansen. – Det är skitroligt, säger han till GP.

I fredags uppträdde Lani Mo på Lisebergs stora scen. Inför spelningen träffade GP stjärnan, hemma i Bergsjön, för att ta tempen på en av Sveriges hårdast turnerande artister.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Lämnade ut numret på konserten

I intervjun med GP lovade Lani Mo att han skulle lämna ut sitt privata nummer på konserten. Sagt och gjort. Två gånger under konserten ropade han ut sitt nummer till fansen, och det tog inte lång tid innan samtalen trillade in. Men det hela blev slutligen för mycket för Lani Mo.

I ett inlägg på sitt officiella Instagram-konto skriver han att nu har bytt nummer.

"Ja lovade under min intervju med GP Nöje att jag skulle lämna ut mitt nr på scen i Liseberg. Som ni kanske förstår så har jag nytt nr nu", skriver Lani Mo.

Använder flera nummer

När GP når Lani Mo på söndagskvällen, säger han dock att han kommer ha kvar numret, men att han använder sig av flera simkort.

– Det är skitroligt att folk hör av sig, och jag kommer att ha kvar numret så att jag kan skicka ut sms till alla så fort jag har något nytt på gång, säger han.

 

Fick över 3 000 sms

Totalt säger sig Lani Mo ha fått över 3 000 sms och runt 100 samtal från entusiastiska lyssnare.

– Min dj sade till mig innan jag gav ut numret, att "Nej, Lani, gör det inte". Men det är bara en kul grej. 

Vad var tanken med att ge ut ditt nummer på spelningen?

– Jag ville att det skulle kännas personligt. Sedan är det faktiskt rätt smart businessmässigt också. Nu har jag ju flera tusen nummer som jag bara kan dra iväg ett sms till när jag gör något nytt, så alla får veta det direkt.

Hur var spelningen i övrigt?

– Jo, det var svinkul. Det kändes väldigt lyckat. Jag blev förvånad att det faktiskt vår så pass många äldre människor där. Jag pratade med en dam som var över 70 som tyckte att det var jättevackert, så det kändes fett.

Läs om GP:s möte med Lani Mo här