Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Hintade om otrohetsaffär – hatas av Beyoncé-fans

I helgen släpptes Beyoncés album Lemonade där många tolkar in en otrohetsaffär i texterna. Och nu har en hint på Instagram gjort fansen rasande.

I låten Sorry på nya plattan Lemonade sjunger Beyoncé ”Tittar på min klocka, han borde ha kommit hem/ I dag ångrar jag den kvällen jag tog på mig ringen”.

Låten avslutas med en textrad som ligger till grund för den stora uppståndelsen.

”Han vill bara ha mig när jag inte är där/ Bäst att han ringer ’Becky with the good hair’”

LÄS OCKSÅ: Recension: "Större och starkare" – så bra är Beyoncés Lemonade

Den allmänna analysen i sociala medier verkar vara att Beyoncé sjunger om en otrohetsaffär som Jay-Z har haft. Så vem är Becky? Var frågan många fans genast ställde sig.

Kort efter att albumet släpptes la modedesignern Rachel Roy, ex-fru till en av Jay-Z:s tidigare affärspartners Damon Dash, upp en bild på Instagram med texten:

”’Good hair don’t care’, men vi kommer att ha bra ljus för selfies eller självbekännelser – alltid. Lev i ljuset #ingadramaqueens”

Det dröjde inte länge innan ”Good hair”-referensen fick Beyoncéfansen att se rött. Raoys Instagramkonto svämmande över av hat och hot från uppretade Queen B-anhängare. Till slut blev det för mycket och Ray gjorde sitt konto privat.

LÄS OCKSÅ: Fansen om Beyoncés kryptiska trailer: "Skrämmande"

Twitterstormen var också ett faktum och folk gav sig till och med på Rachel Roys engelska Wikipediasida för att smutskasta henne.

Överrumplad av attacken skrev Roy en tweet riktad mot alla hatare om att hon inte tänkte tolerera mobbning.

Enligt Hollywoodlife.com ska Rachel Roy vara anledningen till det kända hissbråket mellan Jay-Z och Beyoncés lillasyster Solange som utseplade sig 2014. Enligt sajten ska systern ha försvarat Beyoncé efter att hon fått reda på att Jay-Z och Roys förhållande var ”alldeles för nära för att vara bekvämt”.