Ernst Kirchsteiger återvänder med ”Hemma med Ernst”.
Ernst Kirchsteiger återvänder med ”Hemma med Ernst”. Bild: Claudio Bresciani/TT

”Hemma med Ernst” till TV4 i höst

Folkkära tv-profilen Ernst Kirchsteiger återvänder med ett nytt program i TV4 – ”Hemma med Ernst”.

ANNONS

Förra året tog Ernst Kirchsteiger en paus från sin långkörare ”Sommar med Ernst” för att fokusera på familj och vänner. Nu står det klart att han återvänder till TV4 i höst för att leda ett nytt program – ”Hemma med Ernst”. Tv-stjärnan konstaterar att han har fått ny energi och skaparlust.

– Huset jag har hittat är superinspirerande och ger mig fullt med idéer och tankar. Så förvänta er en lycklig och glad Ernst i högform. Jag känner mig helt fri att skapa efter eget huvud, säger Ernst Kirchsteiger i ett pressmeddelande.

I ”Hemma med Ernst” blir det inga större byggprojekt utan i stället tips på vad man kan göra själv med enkla medel. Från TV4 konstaterar man att det inte bara handlar om att "skapa det vackra, utan också om att finna glädjen och upptäcka det himmelska i vardagliga ting".

ANNONS

– Att Ernst är tillbaka med nya program känns efterlängtat. Tittarna kommer få ta del av Ernst helt unika och sinnligt vackra sätt att tänka kring inredning, trädgård och mat. Det blir en ny programserie där Ernst varvar handfasta tips med personliga reflektioner om livet och resultatet är ett oemotståndligt lyckopiller, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4.

”Hemma med Ernst” går i åtta avsnitt med premiär 26 september på TV4 Play och TV4.

LÄS MER:Därför försvann Ernst Kirchsteiger från TV4

LÄS MER:Ernst Kirchsteiger måste få leva

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS