Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Hemlig Håkan-efterfest på Ullevi efter konserten

Enligt uppgifter till Göteborgs-Posten kommer det att hållas en hemlig efterfest på Ullevi efter Håkan Hellströms konsert på lördag. Det är dock oklart om stjärnan själv kommer att dyka upp på festen. - Vi kommenterar aldrig eventuella efterfester, säger Kristofer Åkesson, på Live Nation.

Sist Håkan Hellström spelade på Ullevi efterfestade både han och bandet på Aveny-krogen Le Pain Francais till sent in på natten. Den här gången tyder uppgifter på att festandet börjar redan på Ullevi.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Noggrant planerad

Källor berättar för Göteborgs-Posten om en exklusiv efterfest som planerats i veckor för speciellt inbjudna inne på Ullevi. Restaurangpersonal ska ha anlitats från flera håll i Göteborg och personalen verkar vara lika sugna på festen som gästerna.

– Det finns personer som har jobbat med detta i flera veckor för att göra alla förberedelser inför, säger en person som anlitats för att servera på festen.

Live Nation, som arrangerar helgens konserter är förtegna om festen.
– Det är inget jag kan kommentera, vårt fokus är på att genomföra två fantastiska konserter, säger Kristofer Åkesson, pr-ansvarig på Live Nation.

Som GP tidigare berättat lär Håkan Hellström också ha bokat rum på lyxhotellet Elite Park Avenue Hotel. Huruvida festen fortsätter där återstår att se.