Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hemlig Håkan-efterfest på Ullevi efter konserten

Enligt uppgifter till Göteborgs-Posten kommer det att hållas en hemlig efterfest på Ullevi efter Håkan Hellströms konsert på lördag. Det är dock oklart om stjärnan själv kommer att dyka upp på festen. - Vi kommenterar aldrig eventuella efterfester, säger Kristofer Åkesson, på Live Nation.

Sist Håkan Hellström spelade på Ullevi efterfestade både han och bandet på Aveny-krogen Le Pain Francais till sent in på natten. Den här gången tyder uppgifter på att festandet börjar redan på Ullevi.

Noggrant planerad

Källor berättar för Göteborgs-Posten om en exklusiv efterfest som planerats i veckor för speciellt inbjudna inne på Ullevi. Restaurangpersonal ska ha anlitats från flera håll i Göteborg och personalen verkar vara lika sugna på festen som gästerna.

– Det finns personer som har jobbat med detta i flera veckor för att göra alla förberedelser inför, säger en person som anlitats för att servera på festen.

Live Nation, som arrangerar helgens konserter är förtegna om festen.
– Det är inget jag kan kommentera, vårt fokus är på att genomföra två fantastiska konserter, säger Kristofer Åkesson, pr-ansvarig på Live Nation.

Som GP tidigare berättat lär Håkan Hellström också ha bokat rum på lyxhotellet Elite Park Avenue Hotel. Huruvida festen fortsätter där återstår att se.