Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

"Det är någonting jag har velat prova länge, så det känns fantastiskt kul", säger Hanna Hedlund som gör sin första skådespelarroll i tv i och med tredje säsongen av "Finaste familjen" i TV4. Pressbild.

Hedlund och Granberg i "Finaste familjen"

Hon har gjort en rad olika roller på teater- och musikalscenen. Men när Hanna Hedlund gör entré som den ogenerade och skvallertokiga grannen Tessan i "Finaste familjen" gör hon sin debut som tv-skådis.

TV4:s komediserie "Finaste familjen" är snart tillbaka med sin tredje säsong och Magnus (David Hellenius) och Johanna (Helena af Sandeberg) har återförenats och flyttat till Stockholmsförorten Jakobsberg. På andra sidan staketet har de grannarna Tessan och Kenny – som spelas av Hanna Hedlund och Fredde Granberg.

- Han är en så generös och närvarande kollega. Och så är han väldigt rolig, ibland är det svårt att hålla sig för skratt, säger Hanna Hedlund om att arbeta med Granberg.

Just skådespelarkollegorna var en stor anledning till att hon lockades till projektet. Dessutom har hon sett serien, som hade premiär 2016, på tv.

- Jag tycker verkligen att den håller så hög kvalité och det är fantastiska skådespelare, säger hon.

"Att jobba med Fredde och Hanna är något jag har velat göra väldigt länge och att de spelar våra grannar i radhusområdet i Jakan kan inte bli bättre", säger David Hellenius i ett pressmeddelande.

"Finaste familjen" har säsongspremiär under våren 2019.