Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

HBO utvecklar ny serie med Natalie Portman

En ny miniserie med Hollywood-stjärnan Natalie Portman håller på att skapas. Serien har fått klartecken från HBO och ett pilotavsnitt har börjat planeras.

Den nya serien kommer att byggas på boken We Are All Completely Beside Ourselves, som är skriven av Karen Joy Fowles, skriver TVdays. Och det är en stjärnspäckad lista av personer som kommer se till att serien får liv.

Boken som serien bygger på handlar om universitetsstudenten Rosemary Cooke, som kommer spelas av Portman om serien blir av. Rosemary har olika komplex och hennes uppfostring har inte varit helt som alla andras, samt präglats starkt av hennes tvillingsysters försvinnande.

Portman är även med som exekutiv producent  i projektet, medan Marta Kauffman är den som utvecklar serien för HBO. Kauffman har sedan tidigare rönt stora framgångar med bland annat den ikoniska serien Vänner, som hon var med och startade, samt nytillskottet Grace and Frankie, som förra året började sändas via Netflix.

Manus för pilotavsnittet står Christopher Monger, som tidigare skrivit miniserien Temple Grandin för. Och producerar gör Gideon Raff, skaparen av den populära dramaserien Homeland.