Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Han spelar Patrick Swayzes roll i nya Dirty dancing

Colt Prattes. Det är namnet på skådespelaren som fått rollen som dansläraren Johnny i den kommande tv-remaken av klassiska Dirty dancing.

Det är ABC som ska producera den tre timmar långa tv-filmen som är en nyversion av det romantiska succédramat från 1987.

I originalfilmen spelar Jennifer Grey den 17-åriga flickan Frances Baby Houseman som blir uttråkad på familjesemestern i Catskillbergen. Hon dras mot det lokala dansstället där den äldre och erfarne dansläraren Johnny Castle (Patrick Swayze) finns.

Trots att de förbjuds av Babys föräldrar blir de ett danspar och inleder en romans. Nu står det klart att det är dansaren och musikalartisten Colt Prattes som ska spela Johnny.

Prattes är mest känd för sin medverkan i artisten Pinks musikvideo ”Try” där han imponerade med sina akrobatiska rörelser och inte minst sin häpnadsväckande fysik.

Prattes är också en träningsprofil och bodybuilder och lägger upp många fitnessbilder på sitt uppmärksammade instagramkonto. Han är även personlig tränare.

 

A photo posted by Colt Prattes (@colt.prattes) on

Så här såg Swayze ut när det begav sig.

Dirty Dancing

Sedan tidigare står det klart att Abigail Breslin, 20 år, ska spela rollen som Baby. Breslin Oscarnominerades som 10-åring för sin roll i feelgoodfilmen Little miss sunshine och har senast setts i tv-serien Scream queens.

Det återstår att se om Breslin och Prattes kan få till kemin som Swayze och Grey hade på 80-talet. Och om de lyckas återskapa den här legendariska bilden med samma grace.

Dirty Dancing