Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/8

Han är Lauréns rondpojke: "Vi är deras troféer"

Alexander D'Rosso är just nu aktuell som deltagare i Paradise hotel. Imorgon går han in i boxningsringen - som rondpojke i titelmatchen mellan Klara Svensson och Mikaela Laurén: "Vi är ju deras troféer", säger han.

Om man någon gång har kollat på en boxningsmatch har det varit svårt att missa rondflickorna, "ringgirls". De som går runt med en skylt och visar vilken rond som är näst på tur.

Men proffsboxaren Mikaela Laurén ville göra något annorlunda i våras och ställde ett speciellt krav. Rondtjejerna skulle bli rondpojkar. Och så blev det.

Inför titelmatchen mot Klara Svensson på Hovet imorgon har  Alexander D'Rosso och Donik Hamiti, från årets Paradise hotel, valts ut.

– De fick fria händer den här gången och så berättade de att det skulle bli två stycken från ”Paradise hotel” så jag fick godkänna det. Huvudsaken är att de anstränger sig, säger Mikaela Laurén till Nöjesbladet.

Invägning med pekfinger och rumpdask

I dag var det invägning som bjöd på bland annat pekfinger och rumpdask. Bakom boxnings-stjärnorna stod Alexander D'Rosso utan tröja.

- Vi skulle vara där mer som statyer. Vi skulle inte göra något speciellt. Men imorgon blir det mer uppgifter då vi är ringpojkar. Typ att gå mellan ronderna och visa upp vilken rond det är. Och jag tror vi ska få gå med när de gör entré, säger han till GP.

Hur känns det att vara en ringpojke?

- Vi är deras troféer. Men jag vet faktiskt inte. Det här är inget jag gjort tidigare. Men jag tycker det är svinkul, säger han och fortsätter:

- Det är lite pirrigt. Man ska stå där i bar överkropp. Just idag var det inte så, men tänk dig ett fullsatt Hovet. Men det är ju inte värsta svåra jobbet eller något man kan misslyckas med egentligen. Jag har haft en dröm sedan jag var liten att få stå i centrum på en stor arena.

Vad tycker du om ringtjejer?

- Det är säkert folk som tycker det är fel. Men för mig är det en rolig grej. Liksom - om jag ändå tackat Ja till att vara med i Paradise hotel och inte kan göra en sån här grej... Det är ju typ samma spår.

- Jag förstår deras syfte med att det ska vara en motpart mot de hårda boxarna, ett pretty-face. Jag säger varken att jag älskar eller hatar det. Jag har faktiskt ingen speciell åsikt om det.

Ville ha Sean Banan

Till Nöjesbladet berättar Mikaela Laurén att hon först och främst hade velat ha Sean Banan.

- Ja, då fattar man att hennes fokus var att det skulle vara en rolig grej. Han har en slags charm och jargong som gör att publiken vill kolla. Men jag kommer definitivt göra mitt bästa, säger Alexander D'Rosso.