Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kärlekshoppet lever hos hönsbonden Erik Nilsson. Arkivbild.

Hönsbonden vill träffa hackspetten i sitt liv

Stammande stämmor, rodnande kinder och en hel del pirr i magen: årets fyra bönder har träffat sina dejter – nu väntar beslutet som kan avgöra resten av deras liv.

Tio ska bli sex, och det gäller att välja rätt. Årets deltagare i TV4:s "Bonde söker fru" har träffat sina dejter ansikte mot ansikte för första gången, och nu ska de besluta vilka som får följa med till gården.

Men TV4 klippte innan bönderna hann avslöja för tittarna vilka de ville fortsätta träffa – och nyfikna själar får vänta till nästa vecka på besked.

Däremot var det gott om fjärilar i magen för många av kärlekssökarna i programmet och flera brevskrivare väckte böndernas intresse.

- Jag tror egentligen inte på kärlek vid första ögonkastet, men det kändes som att vi kunde prata hur länge som hest, säger mjölkbonden Simon Ohlsson, efter att ha träffat den naturintresserade Emelie.

Först i nästa avsnitt kommer bönderna att avslöja vilka sex som får följa med tillbaka till gården – och det är mycket att tänka på inför.

- Man kommer nog att ligga vaken ganska länge i natt och fundera på det här valet, säger mjölkbonden Susanna Karlsson i programmet.

- Att ge någon ett ledsamt besked, det är det värsta man kan göra, säger skogsbonden Per Solberg.