Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Höll på att försäga sig om Mellojobbet

Clara Henry var på väg att försäga sig om programledarjobbet när hon besökte GP:s monter på Bokmässan.

I fredags avslöjade SVT vilka som kommer att leda nästa upplaga av Melodifestivalen. 2017 års programledare är inga mindre än artisterna David Lindgren och Hasse Andersson, samt succébloggaren och radiostjärnan Clara Henry.

Nära att avslöja sig i GP-montern

I ett blogginlägg i Nöjesguiden berättar dock Clara Henry att hon var på väg att försäga sig om uppdraget så tidigt som förra helgen, då hon besökte Göteborgs-Postens monter på Bok- och biblioteksmässan.

"Har varit så nära på att försäga mig hundra gånger. Typ på Bokmässan, när GöteborgsPosten frågade vad som händer framöver. Jag ba ”åhhh jag ska göra en jätterolig grej i vinter som blir offentligt nästa fredag! (här inser jag att hela mediasverige vet exakt vilken presskonferens som hålls nästa fredag och får sprutsvettspanik att jag försagt mig*) eller i höst menar jag! Och det blir offentligt på lördag! Tror jag! Jag vet inte riktigt! Hihi!”", skriver Clara Henry i blogginlägget.

Skönt att kunna prata om det

Vidare skriver hon om hur otroligt skönt det är att äntligen kunna prata öppet om att hon ska leda Melodifestivalen:

"Sen har något tagit upp ämnet och jag har blivit akut bajsnödig pga förväntan och nervositet såhär ett halvår i förväg".

Taggad inför jobbet som programledare

Nu är hon taggad inför uppdraget och skickar en varm hälsning till läsarna:

"Kul att ni är lika glada och taggade som jag!!! Tack för alla grattis! Nu måste ni titta på mello! Ni har inget val!", skriver hon.