Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Ola Salo uteblir från lördagens Håkan-konsert

På Instagram hyllar den forne The Ark-sångaren sin kompis Håkan Hellström – och meddelar att han inte medverkar under kvällens spelning.

Ola Salo var en av de gästartister som följt Håkan Hellström under Rullande åska-turnén. Fredagens spelning var inget undantag men nu meddelar han på Instagram att han uteblir från lördagens turnéavslutning.

"Ikväll gjorde jag mitt (på riktigt) sista inhopp på Håkans Rullande Åska. Imorgon, på den verkliga finalen, är jag tyvärr uppbokad med andra åtaganden sedan långt tillbaka. Det är synd, för det här har varit en extraordinär upplevelse. Att få sjunga, både Håkans och Arks musik med ett så fint band, och inför sådan publik har varit ren lycka", skriver Ola Salo.

Hyllar Håkan

Han fortsätter med att hylla Håkan Hellström som han beskriver som "sin gamla kompis".

"Jag är så full av beundran, kärlek och respekt för denna kille som fortsätter utmana och utveckla sig själv år efter år. Han vill alltid ge mer och gå vidare. Djupdyka i tillvarons smärtpunkter och återskapa dess mest extatiska lyckorus. Bli en ännu bättre dansare, sångare och showman. Skapa den ultimata rockshowen. Och allt detta med samma hundraprocentiga uppriktighet och oförställdhet som han haft från dag ett."

Känd från The Ark

Ola Salo avslutar inlägget med att tacka bandet och alla runtomkring spelningen.

"Tack Håkan att du tog mig med i ditt åsk-tåg. Och tack hela det fantastiska bandet och crewet. Det har vart en dröm att få haka på!"

Ola Salo är som mest känd för sin tid som sångare i rockbandet The Ark. De var aktiva åren 1991 till 2011. The Ark medverkade bland annat i Melodifestivalen 2007 med låten The Worrying Kind.

 

Ikväll gjorde jag mitt (på riktigt) sista inhopp på Håkans Rullande Åska. Imorgon, på den verkliga finalen, är jag tyvärr uppbokad med andra åtaganden sedan långt tillbaka. Det är synd, för det här har varit en extraordinär upplevelse. Att få sjunga, både Håkans och Arks musik med ett så fint band, och inför sådan publik har varit ren lycka. Men mest av allt har det varit så jävla kul att återförenas med min gamla kompis Håkan och ha så sjukt kul med honom på scen varje gång. Jag är så full av beundran, kärlek och respekt för denna kille som fortsätter utmana och utveckla sig själv år efter år. Han vill alltid ge mer och gå vidare. Djupdyka i tillvarons smärtpunkter och återskapa dess mest extatiska lyckorus. Bli en ännu bättre dansare, sångare och showman. Skapa den ultimata rockshowen. Och allt detta med samma hundraprocentiga uppriktighet och oförställdhet som han haft från dag ett. Tack Håkan att du tog mig med i ditt åsk-tåg. Och tack hela det fantastiska bandet och crewet. Det har vart en dröm att få haka på! #håkanhellström #rullandeåska2017 #augustifamiljen

Ett inlägg delat av Ola Salo (@ola_salo)