Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Kändistätt på Håkans spelning

Håkans första spelning av två på Ullevi lockade många besökare. Och så även en rad kända ansikten.

Fredagen inledde den första av två spelningar som rundar av Håkan Hellströms Rullande åska. Publiksiffran landade på hisnande 63 788 och bland dessa medverkade även en rad kändisar.

Podcastprofilen och författaren Sigge Eklund hade exempelvis tagit sig till Göteborg för att se Håkan. Så även hockeystjärnorna Henrik och Joel Lundqvist, något Expressen var först ut med att skriva om. GP:s utsända noterade även att Carl Déman ur Youtube-trion JLC minglade på konserten.

Kändisarna postade på Instagram

Malin Eklund, gift med Sigge Eklund, lade upp en något kryptisk bild från en flygplats som, tillslut, skulle visa sig vara Landvetter.

 

Back in town!

Ett inlägg delat av Malin Eklund (@malinekluuund)

Men de var inte de enda. På Instagram har många kändisar postat inlägg där de berättar hur bra de tyckte att spelningen var.

"Nästa gång du lovar någon allt", skriver Miriam Bryant som gästade Håkan under spelningarna på Ullevi förra året.

 

Nästa gång du lovar någon allt

Ett inlägg delat av miriambryant (@miriambryant)

"I kväll var kvällen då jag blev kär. I Håkan. På riktigt. Han utklassade precis allt! Dör jag i natt, dör jag lycklig, jävligt lycklig", skriver simmare Emma Igelström.

Clara Henry, även hon från Göteborg, skrev "Håkan! Igår tog jag i så hårt med magstödet att tampongen läckte och mensen rann längs låret från första låten. Tack för det."

Johanna Toftby, livsstilsbloggare, hyllar Håkan – men även hans gäster.

"Så mycket kärlek! Duett med Ola Salo, Eva Dahlgren, First Aid Kit och mamma Christina fick hela Ullevi att koka. Håkan är en fantastisk liveartist!", skrev hon.

Komikern Emma Knyckare, som tidigare på dagen uppmanat sina följare att dissa Håkan och gå på Badjävlar istället, visade sig dyka upp under konserten. I ett Instagram-inlägg gör hon dessutom en blänkare till GP med en tagg i inlägget. När vi försökte nå henne avböjde hon att kommentera, men hälsade att "konserten var toppen".

 

Skoja! En hinner både till Stenungsund å Håkan @gpnoje

Ett inlägg delat av Här Är Jag! (@knyckare)