Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/68

Håkan Hellström tackar för turnén

"Har inte hämtat mig än."

Den 9 juni inledde Håkan Hellström Rullande åska-turnén med en premiär i Stockholm som hette duga. Därefter dundrade Håkans alldeles egen åska vidare genom Gävle, Umeå, Bergen, Bråvallafestivalen, Örebro, Karlstad, Borgholm, Malmö och avslutningsvis Göteborg och Ullevi gånger två. I ett inlägg på Facebook tackar popundret för turnén.

– Tack alla städer, publik, gäster, musiker, scenarbetare, vakter, städare, personal, ja alla som gjort det här möjligt! Tack Göteborg för två glimrande, skimrande, strålande, porlande, stråkande, håkande kvällar på Ullevi i helgen! Har inte hämtat mig än. Pang! crash! flong! bong! sweet! Jah! bad! swaoh! waoh dad! woah! Va?! Och så var allt till ända igen, skriver han.

Läs mer: Håkan tar paus med flaggan i topp

När nytt material kan tänkas komma är ännu oklart. Men Håkan Hellström konstaterar att han lämnar scenen ett tag.

– Nu kommer jag vara borta ett par år. Inte alls från musiken, för den är med mig jämt. Men från scen. Tills jag gjort några nya låtar.

Läs mer: Rullande åska tog farväl på Ullevi

Han berättar att han som femåring byggde trumset av kastruller och när han som tonåring var färdig med läxorna sprang han upp till rummet för att fortsätta sitt skapande med låtar. Håkan menar på att han fortfarande är den där killen och att han nu ska till det där rummet och banka på kastruller.

– Kanske är några av er kvar om några år. Vi får se. All kärlek till alla er fina människor som dykt upp framför scen i år och längs åren, som gett så mycket kärlek o inlevelse framför scen. Ni gör allt roligare.

Här kan du läsa hela hälsningen från Håkan.