Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Håkan Hellström tar scenpaus

Håkan Hellström har kommit med ett oväntat besked - efter sommarens turné kommer han hålla sig borta från scenen ett par år: "Jag kommer inte tillbaka nästa år och jag kommer nog inte tillbaka året efter det. Det är därför vi gör den här extra turnén i sommar, för att alla som inte kom in förra året ska kunna se oss", säger han i en intervju med Svenska Dagbladet.

I en intervju med Svenska Dagbladet berättar Håkan Hellström att han kommer ta scenpaus. Detta precis innan konsert i Berlin och inför den stora turnén Rullande åska som inleds på Stockholms stadion den 9 juni.

– Jag kommer vara borta i några år nu. Jag kommer inte tillbaka nästa år och jag kommer nog inte tillbaka året efter det, säger artisten i en intervju med Svenska Dagbladet.

LÄS MER: Så bra var Håkan Hellström i Berlin

LÄS MER: Därför spelar Håkan Hellström i Berlin

Håkan Hellström vill i stället få tid till att skriva nya låtar.

Är sommarens turné ett avsked?

– Det är inget avsked, men det tar lite tid att göra nya låtar och jag tror det är bra om det tar lite tid. Kolla på Henrik Berggrens skiva, den tog 14 år och hur bra blev inte den? Ju längre tid, ju bättre skiva, säger han till Svenska Dagbladet.

Men inför sommarens turné Rullande åska finns inga planer på att sakta ner eller ta det lugnt. Snarare tvärtom. Att ge allt.

– Den här turnén är för att köra oss själva och allting rakt in i kaklet, säger han.