Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/60

Håkan Hellström i Scandinavium - dag 2

Håkan Hellström gör det igen! Lördagens konsert i Scandinavium bjöd på allt man kan önska sig; hitkavalkad, jublande publik, dans, skratt och tårar. Det var inte många ögon som var torra när Håkans mamma dök upp på scen för en duett. Här kan du läsa allt om kvällens dunderspelning. GP sände GPTV Live innan konserten, hade fotograf på plats och liverapporterade.

Under lördagskvällen var det dags för Håkan Hellströms andra spelning på Scandinavium i höst. På scen gästade ingen mindre än Håkans mamma Christina. Tillsammans sjöng de duett med hennes egen låt San Francisco.

- Hon är 78 år och lite blyg, så ni får ge henne ett varmt välkomnande, sa Håkan Hellström från scenen.

LÄS MER: Mamma Christina var Håkans hemliga gäst

GP:s recensent gav Håkan Hellström högsta betyg på lördagens konsert: "När fredag byttes mot lördag hade Håkan Hellström och hans band tveklöst kommit in i leken. Publiken också. För jösses vad kul man hade tillsammans", skriver GP:s Johan Lindqvist.

LÄS MER: Recension - Håkan Hellström - världsklass från start till mål

Innan konserten sände vi GPTV Live. Vi snackade med vår egen recensent, Johan Lindqvist, om förväntningarna och vad som skulle krävas för att få högsta betyg. Vi fick ett snack med Tobias Holmgren som liverapporterade från konserten. Dessutom minglade vi med mängder av fans! Se sändningen nedanför:

Succé - första kvällen

Under fredagens spelning sände vi GPTV Live, hade fotograf på plats och liverapporterade. Gårdagen bjöd på högt tryck och skyhöga jubel från publiken. Ingen mindre än Amanda Bergman gästade på scen. Läs allt om första Scandinvaium-kvällen i länken nedan.

LÄS MER: Håkan Hellström i Scandinavium

GP:s recensent Johan Lindqvist gav gårdagens spelning 4 i betyg: "För första gången på länge har Håkan Hellström ett helt nytt album att turnera med. För första gången på länge ska han göra en ordentlig turné. Detta är inte ett smash and grab-äventyr i New York eller två galenskapsgalor på Ullevi. Han är tillbaka på jobbet", skrev han bland annat.

LÄS MER: Recension - Håkan Hellström är fantastisk

Ny turné till sommaren

Bara några dagar innan konserten annonserade Håkan Hellström en ny turné i nästa sommar. Det har gjort att andrahandsförsäljningen sjunkit i pris. Något som arrangören önskade.

- Det känns bra att kunna släppa sommarens konserter redan nu, då kanske folk som inte fick tag på biljetter till vinterturnén inte känner samma hets att köpa biljetter till överpris, har Joel Borg sagt till GP tidigare i veckan.

LÄS MER: Håkan Hellström-biljetter reas ut

Extrainsatta konserter

Trycket på biljetterna var hårt till Håkan Hellströms kommande turné "Rullande åska" som sålde slut i ett nafs. Därför gick de under morgonen ut med nyheter om extrainsatta konserter. En på Ullevi den 28 juli och en på Stadion den 9 juni.

LÄS MER: Extrakonsert med Håkan på Ullevi