Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Håkan Hellström blev utelåst - fick ladda mobilen hos ett fan

Ett ungt fan fick hjälpa Håkan Hellström när han lyckades bli utelåst efter Ullevikonserten. Allt enligt Miriam Bryant, som berättade historien i Morgonpasset i P3.

Efter förra helgens urladdning på Håkan Hellströms båda Ullevispelningar dök Miriam Bryant upp som gäst hos Morgonpasset i P3 på fredagsmorgonen.

Hon bekände att hon led av "post success depression" alltså att hon kände sig låg efter att ha uppnått ett livsmål på Ullevis scen bredvid sin "enda idol" Håkan Hellström.

- I min värld blir det inte fetare än så. Hade jag inte stått på scen så hade jag stått längst fram. Det blir svårt att toppa det, säger hon i Morgonpasset.

Efter den första konserten på lördagskvällen drog hon och bandet ut och festade hela natten, extra glada för att de visste att de skulle få göra om det hela dagen efter.

Men inte Håkan Hellström.

Enligt Miriam Bryant valde Håkan Hellström att åka hem till sina föräldrars hus i Göteborg för att sova och ladda om.

Problemet: Han saknade nycklar och hans mobil hade laddat ur så han kom inte in.

- Det känns så typiskt att han hade spelat inför 70 000 på Ullevi, åkte hem till sina föräldrar för att sova och fick ställa sig under en lyktstolpe och vänta på fans med mobiler, för hans var död och han hade ingen nyckel. Han var utelåst och tänkte typ ”jag lägger mig väl på gräsmattan en stund och sover”, vilket han gjorde också, säger Miriam Bryant i programmet.

Till slut kom mycket riktigt ett ungt fan förbi och räddade honom. Det slutade med att han fick ladda sin mobil i "någon 17-årig tjejs kök", allt för att kunna ringa hem till sin pappa och bli insläppt.

Frågan som återstår är: Vem var räddaren i nöden för stadens nödställde Ullevikung, som låg ensam och kall på en daggfuktig gräsmatta efter att ha sjungit för 70 000 fans?

Hör av dig och berätta!