Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Här tackar Håkan fansen för vinsterna

"Jag känner mig enormt ärad och hedrad av detta björnregn"

På årets Rockbjörnen-galan vann Håkan Hellström tre utmärkelser – "Årets fans", "Årets konsert" och "Årets manliga liveartist". Nu tackar stjärnan sina fans för vinsterna i ett Facebook-inlägg.

LÄS MER: Håkan Hellströms musik drar in miljoner

"Ni är verkligen oslagbara"

"Tusen tack för de fina rockbjörnarna! Jag känner mig enormt ärad och hedrad av detta björnregn", skriver Håkan och fortsätter: 

"Att få vara med i dessa sammanhang är bara det en ära. Och att dessutom få kela med en statyett är ännu större. Återigen-stort tack!"

Han avslutar sitt inlägg med att hylla sina fans:

"Ni är verkligen oslagbara. Luv!"

Tar en lång paus

Håkan Hellström avslutade nyligen sin Rullande åska-turné med två spelningar på Ullevi. Nu väntar en lång paus för artisten som tidigare i år meddelade att han inte återvänder på åtminstone ett par år.

– Jag kommer vara borta i några år nu. Jag kommer inte tillbaka nästa år och jag kommer nog inte tillbaka året efter det, sa han då i en intervju med Svenska Dagbladet.

LÄS MER: Rullande åska tog farväl på Ullevi

Det här är Rockbjörnen

Rockbjörnen är ett pris som årligen delas ut i Sverige med fokus på pop och rock. Priset delas ut av tidningen Aftonbladet och vinnarna utses av svenska folket. Det första priset delades ut år 1979.

Förutom Håkan Hellström, vann bland annat även Kent priset för "Årets livegrupp". "Årets kvinnliga artist" och "Årets svenska låt" kammades hem av Zara Larsson.