Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/10

Här stylas göteborgarna av kändisar

Under torsdagseftermiddagen fylldes Nordstan med bloggare, kändisfrisörer och hårspray: "Det är jätteroligt att vara här", säger bloggaren Alexandra Bring som fick håret fixat.

Nordstan fylldes under torsdagen av kändisstylister och så kallade "influencers" med anledning av en nyöppnad butik.

Bland annat lanserade tv-profilen och bloggaren Rebecca Stella sitt eget sminkmärke först för just denna butik. På Instagram hade hon bland annat skrivit "Du är bjuden! Jag kommer ha en make up artist där och du kan bli sminkad med mina faoriter från mitt märke". Men själv var inte Rebecca Stella på plats utan på solsemester.

Viktor Frisk om nya boken

En som dock var där var kändisprofilen Viktor Frisk. Han minglade runt, live-sände på Facebook och spelade in klipp till Youtube. Men för GP ville han bara prata om nya boken "Min superkraft!: så har jag lärt mig älska min struliga adhd".

Anledningen att jag skrivit boken är för att hjälpa ungdomar och att vi kan använda vår adhd som en superkraft. Min skolgång var helt katastrof men nu försöker jag se det som något positivt. Det är sjukt många ungdomar och äldre som har adhd och det är många föräldrar som hört av sig, säger Viktor Frisk.

LÄS MER: Samir och Viktor har fått feeling

LÄS MER: Samir och Viktor går skilda vägar

En annan bloggare och profil som var på plats och fick håret fixat var Alexandra Bring som oftast skriver om mat och träning. 

Det är jätteroligt att vara här.

Går du på liknande events ofta?

Jag känner frisörerna Marre och Marcella. Jag har ett eget klädesmärke med träningskläder så jag jobbar sjukt mycket. Det är inte så att jag bara glider.

Efter att Alexandra Bring fått håret fixat och minglat färdigt är tanken att hon ska se Göteborg.

– Jag har bara varit i Göteborg två gånger tidigare men då har det varit mycket fest. Det ska bli kul att uppleva staden.