Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/17

Här minglar stjärnorna på efterfest

P3 Guld firade 15 år med en storslagen gala i Partille arena. Och inte sämre var efterfesten på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Både artister, pristagare och kändisgäster minglade in på småtimmarna. Se bilderna på några av alla som var där.

Femtonde upplagan av P3 Guld på nybyggda Partille Arena. Håkan Hellström, Miram Bryant och Kent vann priser i tunga kategorier, och bland annat Hurula och Erik Lundin bjöd på imponerande framträdanden. GP var där med tv, liverapportering och fotograf. 

Men GP var också plats på den officiella efterfesten på Elite Park Avenue Hotel.

LÄS MER: Stjärnglans på P3 Guld

På hotellet i Göteborg bjöds gästerna på mat, förfriskningar, dans och karaoke sent in på natten. Några av alla som var där var P3 Guld-vinnaren Peg Parnevik (Årets nykomling), Molly Sandén, Little Jinder och Miss Li. 

LÄS MER: Guldgala som tog politisk ställning

På plats knödde artister och kändisprofiler med journalister och barpersonal. Mitt i natten rasade ett hav av ballonger ner (förmodligen inte meningen) som gjorde att det small högt konstant. En som hade extra roligt åt detta var ingen mindre en Peg Parnevik som stampade loss på ballongerna för att de skulle smälla.

Se bildspelet ovan för några av alla kända profiler som var på plats.