Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Här hänger Kanye West med Trump

Under tisdagen hängde rapparen Kanye West med Donald Trump i "Trump Tower". Något som blivit en snackis i sociala medier: "Vi är bara vänner, bara vänner. Han är en bra man. Det går bra. Vi har varit vänner länge", säger Donald Trump enligt nyhetssajten Daily Mail.

Nyligen blev stjärnan Kanye West inlagd på ett behandlingshem efter ett nervöst sammanbrott. Enligt uppgiftslämnare till tidningen People var det efter att Wests hustru Kim Kardashian utsatts för ett väpnat rån i Paris som Kanye West inte orkade längre.

Kanye West har under en längre tid brottats med psykiska problem och depressioner. Dessutom har han varit i konflikt med artistkollegan och tidigare vännen Jay Z. Bland annat ska han ha dissat honom från scen då han inte besökt Kim Kardashian efter det väpnade rånet i Paris.

Besökte Trump Tower

Nu fortsätter den 39-åriga rapparen att chockera fansen. Under tisdagen besökte Kanye West "Trump Tower" i ett möte med Donald Trump på 15 minuter, skriver Daily Mail.

- Vi är bara vänner, bara vänner. Han är en bra man. Det går bra. Vi har varit vänner länge, säger Trump enligt nyhetssajten.

Vad Jay Z tycker om det hela återstår att se. Han har tillsammans med hustrun Beyoncé kampanjat hårt för Hillary Clinton. Förra månaden kallade Kanye West Donald Trump för ett "geni" under en konsert. Då blev han utbuad av publiken. Han upprepade även sitt tidigare löfte att han själv tänker kandidera till presidentposten 2020.

Vill bli president

Hans tidigare utspel och om att han ska kandidera som president år 2020 var inget han ville prata om under besöket.

- Jag vill bara ta min bild just nu, sa han enligt Daily Mail.

Förutom mötet med Donald Trump har även Kanye West´s nya frisyr diskuterats flitigt i sociala medier. På bilderna kan man se att han blonderat sig. Något som både roar och chockar fansen.

Ville diskutera mångkultur

Men under tisdagseftermiddagen tweetade Kanye West om mötet. I sociala medier skriver han att de skulle diskutera "mångkulturella frågor". Bland annat mobbning, stöd till lärare, läroplaner och våldet i Chicago. Han avslutade med hashtagen #2024 som med stor sannolikhet är en referens till hans tankar på att själv bli president.