Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Här gör "Krokodiljägarens" son succé

Robert Irwin är läskigt likt sin pappa. Krokodiljägarens son gör nu viral succé efter att ha gästat Jimmy Fallons ”Tonight Show”: "Jag växte faktiskt upp på Australia Zoo, så jag tycker att jag är den lyckligaste ungen på planeten jorden."

Krokodiljägaren Steve Irwin var ägare och chef för Australia Zoo i Queensland, Australien. Många minns honom från tv-rutan då han brottades med krokodiler och andra livsfarliga djur i dokumentärserien ”Krokodiljägaren”.

2006 dog Steve Irwin efter att ha blivit stucken av en stingrocka. Vid olyckstillfället höll han på att göra en undervattensdokumentärfilm.

LÄS MER: Krokodiljägaren Steve Irwin död

Under 2004 blev Steve Irwin ifrågasatt då han under en uppvisning matade en krokodil samtidigt som han bar på sin två månader gamla son. Idag är Robert Irwin 13 år gammal och äpplet faller inte långt från trädet.

"Det här är så coolt"

Nu har hans medverkan i Jimmy Fallons ”Tonight Show” blivit en viral succé. Med en djurparkskostym visade han upp flera olika djur för tv-värden; jätteormar, bältdjur och sengångare.

– Det här är så coolt. Du är faktiskt din pappa, utbrast en ganska nervös Jimmy Fallon.

– Jag har det i blodet. Jag växte faktiskt upp på Australia Zoo, så jag tycker att jag är den lyckligaste ungen på planeten jorden, förklarade Robert Irwin.

Hyllas i sociala medier

På internet har klippet fått rejäl spridning och i sociala medier skrivs många positiva kommentarer. "Kan knappt bärga mig för hans egna show", skriver en. "Herregud, han är en exakt kopia. Steve skulle ha varit stolt över honom", skriver en annan. "Robert Irwing är på riktigt samma person som sin pappa", skriver en tredje.