Här dj:ar "Skam"-William på Sverigebesök

Inget "Skam"-fan har väl missat att tv-seriens badboy William (Thomas Hayes) är på Sverigebesök. Under lördagskvällen besökte han en nattklubb i Stockholm och tog över dj-båset: "Började gaffla om att han inte kände någon skam..", skriver dj:n Stina Grape på Instagram.

ANNONS
|

Under natten mellan lördag och söndag dök den norska 19-åriga skådespelarenThomas Hayes upp i Stockholm. Bland annat festade han på Stureplansnattklubben Spy Bar. Nattklubbens chef, Joel Ighe, har både publicerat bilder på Instagram och Snapchat där de hänger tillsammans i lokalerna.

LÄS MER:"Skam"-William blir artist

Kvällens dj, Stina Grape, har publicerat en film på Instagram där hon sköter musiken tillsammans med "Skam"-stjärnan; "Nån jobbig edm-kille som verkligen ville spela med oss igår. Började gaffla om att han inte kände någon skam..", skriver hon till filmen.

Här kan du se den:

Joel Ighe berättar för GP att Thomas Hayes bland annat speladeUnge Ferrari från dj-båset, en norsk rapstjärna.

ANNONS

- Kul att William hänger med göteborgare när han ska ut på Stureplan, säger Joel Ighe som ursprungligen är från Göteborg och tidigare varit nattklubbschef på Avenyklubben Yaki-Da.

Här för modevisning

Anledningen till att Skam-stjärnan befinner sig i Stockholm är att poddsystrarna Widell flugit in honom i samband med en modevisning för deras gemensamma klädmärke.

ANNONS