Här återvänder Noomi Rapace i nya "Alien"

ANNONS
|

Nästa månad har uppföljaren till "Promotheus" premiär. Ett stort frågetecken när"Alien: Covenant" avslöjades var vad som hänt medNoomi Rapaces karaktär doktor Elisabeth Shaw, då hon inte stod med på rollistan. Det verkar dock som att hon trots allt återvänder i den kommande skräckisen.

LÄS MER:Skrämmande scener i nya Alien-trailern

I en ny prolog till Ridley Scotts kommande "Alien"-film får vi nu se vad som hände med Noomi Rapace och Michael Fassbender direkt efter förra filmen slutade. Trots att klippet inte avslöjar varför Rapace verkar till stor del frånvarande (hon flimrar förbi som ett hologram i en trailer)i den kommande sci-fi-skräckisen så bryggar den åtminstone en del av det tidshopp som existerar mellan filmerna.

ANNONS

Två uppföljare

Ridley Scotts "Prometheus" var en så kallad prequel till de fyra "Alien"-filmerna, och utspelade sig alltså innan vi fick stifta bekantskap med Ripley och de fasansfulla rymdvarelserna för första gången. Seriens skapare har dock stora planer inför framtiden.

LÄS MER:Sju sätt som Alien var nyskapande

Inte nog med att "Alien: Covenant" har biopremiär den 17 maj, i en intervju med Hollywood Reporter avslöjadeScott att han har två till filmer på gång, och att dessa till slut kommer ta vid där "Alien" från 1979 började. Om det händer kommer "Alien"-serien alltså innehålla hela åtta filmer.

ANNONS