Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Här återförenas Foo Fighters-sångaren med den svenska läkaren

Två år efter olyckan på Ullevi har Foo Fihters frontman, Dave Grohl, återförenats med läkaren Johan Sampson som hjälpte honom på plats. – Naturligtvis är Dave en fajter som går upp med brutet ben, säger Johan Sampson i en intervju med Gaffa.

I juni 2015 spelade Foo Fighters på Ullevi. Men under spelningen hände en olycka – sångaren Dave Grohl ramlade av scenen och bröt benet. Trots detta fortsatte han spelningen.

Nu har bandet laddat upp en bild på sin Facebook-sida där Dave Grohl syns tillsammans med Johan Sampson, läkaren som tog hand om Foo Fighters-sångaren efter olyckan. Det skriver Gaffa som var först ut med nyheten.

" Dave är en sådan genuint trevlig person"

Nu har Johan Sampson blivit intervjuad av Gaffa där han berättar om återföreningen med Dave Grohl.

– Till slut fick vi tala ut om allt som hände den kvällen, på Ullevi. Dave är en sådan genuint trevlig person. Allt hände så fort den kvällen och både Dave och jag var väl i chock, så nu kunde vi fylla i varandras minnesluckor, säger Johan Sampson till Gaffa.

Bandet gästar Skavlan

Men det slutar inte där. Under intervjun pratar han även om kvällen på Ullevi, hur konserten hade kunnat vara över drygt åtta minuter in.

–  Naturligtvis är Dave en fajter som går upp med brutet ben. Tillsammans räddade vi konserten så att 55 000 människor i publiken fick uppleva en konsert som gått till rockhistorien.

Foo Fighters gästar Skavlan i morgon i samband med släppet av nya skivan Concrete And Gold. Dessutom arrangeras en spelningen i Stockholm ikväll, dock på hemlig plats.