Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/18

Här är världsstjärnan Chers liv

I en intervju med Radar Online berättade Cher att hon ska gå i pension, anledningen är att hon känner sig gammal. Som den 70-åriga stjärna hon är har Cher hunnit åstadkomma mycket genom åren. Här är några höjdpunkter från livet.

Cher blev känd i mitten av 1960-talet då hon och hennes man Sonny Bonny underhöll med duon Sonny & Cher. De fick sitt stora genombrott med låten "I Got You Babe".

Världsstjärnan Cher har både haft en karriär som musiker och skådespelare. Genom åren har hon fått en Oscar, en Grammy, en Emmy och tre Golden Globe! Dessutom fick hon svenska priset Rockbjörnen 1998 som hon tog emot på plats i Stockholm.

Men nu meddelar Cher att hon ska gå i pension. Anledningen är att hon känner sig gammal, skriver Radar Online.

LÄS MER: Cher lägger mikrofonen på hyllan

När hon bestämde sig för att ge sig ut på turnén "Classic Cher", som inleds i februari, visste hon att den skulle bli hennes sista. Hon känner att hennes röst fortfarande håller och att hon fortfarande kan ha sina scenkläder – men att det är "nu eller aldrig".

- Jag tittar i spegeln och ser den här gamla damen som tittar tillbaka på mig och vet inte hur hon hamnade där, säger Cher till nyhetssajten.

Cher har haft hits som "Believe" och "If I could turn back time". Hon släppte sin senaste skiva "Closer to the truth" 2013.

 

Se bildspelet ovan för några höjdpunkter i stjärnans liv.