Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/37

Här är stjärnorna som stöttar Hillary Clinton

Vem blir USA:s president? Bland de amerikanska stjärnorna har valet pekat på en kandidat; Hillary Clinton som backas av bland annat Beyoncé, Bruce Springsteen, George Clooney och många fler A-kändisar.

Snart avgörs det amerikanska presidentvalet, blir det Hillary Clinton eller Donald Trump?

Om stjärnorna och A-listekändisarna får bestämma verkar det bli Hillary Clinton. Under flera valmöten de senaste dagarna har presidentkandidaten stått på scen med bland annat Madonna, Jay Z, Beyoncé och Bruce Springsteen.

Att stötta Donald Trump är inte riktigt lika populärt. Exempelvis backade Azelia Banks och Aaron Carter Trump - något de senare tog tillbaka. Andra stjärnor som fortfarande backar honom är Tila Tequila, Clint Eastwood och Kirstie Alley.

"Jag är här själv"

Och Donald Trump gör en grej av det hela och menar att han inte behöver några stjärnor för att vinna.

- Jag behöver inte ta in J-Lo eller Jay Z. Jag är här själv. Bara jag, ingen gitarr inget piano, ingenting, sade han i fredags natt under ett tal, skriver Billboard.

LÄS MER: Presidentvalet: så röstar stjärnorna

"Kandidatur byggd på intelligens"

Men allra störst stöd bland stjärnorna har alltså Hillary Clinton. 

- Valet i morgon kunde inte vara tydligare. Hillarys kandidatur är byggd på intelligens, erfarenhet, förberedelser och en verklig vision av ett Amerika där alla räknas. Det är därför jag står här med er i kväll, för drömmen om ett bättre Amerika, sade Bruce Springsteen på scenen och spelade akustiska versioner av Thunder Road, Dancing in the dark och Long walk home.

LÄS MER: Madonna och Bruce sjöng för Hillary

Attackerar Trump

Skådespelaren Robert De Niro har också gått hårt åt Donald Trump. I en intervju med Hollywood reporter sade han bland annat att han ville slå honom på käften.

- Det gör mig så arg att det här landet har kommit till den punkten där den här dåren, den här clownen, har tagit sig så långt som han har, sade han då.

LÄS MER: Stjärnorna ryter ifrån mot Trump

Se bildspelet ovan för att se vilka stjärnorna som backar Hillary Clinton.