Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/15

Här är sommarens hetaste biopremiärer

Sommaren 2017 bjuder på massvis har storfilmer på bio. Här är ett par du bör hålla utkik efter.

Sommaren 2017 står på glänt och redan i maj börjar årets största biosäsong. Från maj till september kommer massvis av storfilmer ha premiär, med en mix av superhjältefilmer, nya animerade filmer och blockbusters från storbolagen.

Superhjältetätt i år igen

I sommar går bland annat Wonder Woman på bio – DC Comics senaste satsning med Gal Gadot i huvudrollen. Hon kommer i sällskap med Spider-Man som rebootas för tredje gången och i rollen som Peter Parker finner vi Tom Holland, känd från filmer som Wolf Hall och Locke. Tom Halland visade dock upp sin tolkning av spindelmannen redan förra året i Captain America: Civil War.

Vi får även ett återbesök av The Mummy som är Universals försök att grunda ett nytt monsteruniversum där en mängd klassiska filmmonster ska skildras på den via duken.

LÄS MER: 13 biosuccéer som blir hela filmuniversum

Dunkirk är för den som suktar efter lite historia

Och för den som är trött på trikåklädda hjältar och monster, har Christopher Nolans nästa film Dunkirk premiär i juli. Den följer en grupp soldater under andra världskriget som utför en räddningsaktion bakom fiendens linje. Några stjärnor som medverkar är Tom Hardy och Cillian Murphy.

I bildspelet här ovan kan du se några av sommarens hetaste premiärer. Vilka är du sugen på att se?