Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/11

Här är kändisarna med hemliga tvillingar

Filmstjärnan George Clooney och advokaten Amal Clooney väntar tvillingar. Men Hollywood kryllar av tvillingkändisar. Här är nio skådespelare med tvillingar du kanske, eller kanske inte, känner till.

Det kryllar av tvillingar i Hollywood. Igår avslöjades det att 55-åriga George Clooney och advokaten Amal Clooney, 39, väntar just tvillingar

Clooney-paret blir inte de första i år att meddela att de väntar dubbel tillökning. Bara förra veckan rapporterades det att Beyoncé och Jay-Z även väntar två småttingar på en och samma gång. Och endast några dagar innan dess fick artisten Pharrell Williams och hans fru Helen Lasichann dessutom trillingar. 

Kändistvillingarna

Mary-Kate och Ashley Olsen, kända från komediserien "Huset fullt" är möjligtvis de mest framträdande av alla Hollywood-tvillingar, men flera andra har kända eller okända tvillingsyskon.

LÄS MER: Matt Damon om Clooneys bebisbesked: Jag började nästan gråta

Bland annat har Scarlet Johanssons tvillingbror Hunter synts på diverse galor men än så länge inte varit involverad i filmbranschen på något annat sätt. 

Driver med babylyckan

Det tog inte lång tid innan mängder av twitter-användare tog tillfället i akt med att driva med George och Amal Clooneys babynyhet. Bland annat genom att kopiera in Georges ansikte på Beyoncés kropp:

Även Star Wars-ikonen Darth Vader (via ett satirkonto) passade på att uppmärksamma att det fagra paret ska få tvillingar:

Glöm inte att klicka dig igenom bildspelet här ovan för att få veta vilka kändisar som är tvillingar.