Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/15

Här är "Änglarna" 2016

Victorias Secret brukar vanligtvis ha sin grandiosa och uppmärksammade show "Victoria's Secret Fashion Show" i New York. Men nu hålls den i stället i Paris. En av modellerna som intar catwalken är dessutom svenska, skriver modemagasinet Vogue.

Underklädesmäket Victorias Secret (VS) arrangerar årligen en spektakulär modevisning som snarare kan beskrivas som en arenakonsert. På catwalken syns förutom modeller de hetaste artisterna live tillsammans med en överdådig scen. Tidigare år har artister som The Weeknd, Rihanna och Justin Timberlake uppträtt.

LÄS MER: Victoria´s Secret öppnar i Nordstan

Vanligtvis hålls den i december månad i New York, USA. Men nu skriver Vogue att kommande show i stället kommer genomföras i Paris, Frankrike. Dessutom har modemagasinet listat de för tillfället bekräftade modellerna.

I 2016 års show kommer bland annat Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldrighe och Jasmine Tookes att gå modeller. Några av dem är världens bäst betalda supermodeller.

Modellerna som skriver kontrakt med Victorias secrets kallas för "Änglar" eller "Victorias Secret angels" och på catwalken är de ofta klädda med stora vingar på ryggen i fjädrar och andra smycken.

LÄS MER: Här är världens bäst betalda supermodeller

Dessutom finns en svensk modell med inför showen i Paris. Se bildspelet ovan för vem det är.

Showen kommer att tv-sändas den 5 december i år.