Gyllenhammar lovar eldigare show

ANNONS
|

Han tar i för kung och fosterland när han sjunger sin "Bed on fire". På deltävlingen i Malmö sprutade lågorna runt honom och den vita flygeln. Till finalen utlovar han en ännu hetare show.

-Det är lustigt att jag ska få uppträda med eld i Friends Arena, jag och Mustasch invigde arenan med just eld. Månne det vara ett tecken i skyn, säger han och avslöjar:
-Jag ska ha svarta skinnskor med silverflames också.
Van att slå underifrån

Ralf Gyllenhammar hade låga odds redan i deltävlingen. Men han har sett många favoriter falla och vågar inte hoppas på någon förstaplats.

-Jag är van vid att vara underdog. Nu får jag axla favoritskapet och leverera. Det viktigast är att känna att man har gjort sitt bästa. Då spelar de ingen roll om man kommer sist, säger han.

Visst vill han vinna, men han tror att den internationella juryn kommer att rösta bort honom och att tittarna vill ha en popkille.

-Jag tror på Anton Ewald. Andra chansen är i färskt minne hos folk och han blev stark av att ta sig vidare från den tävlingen.

Skulle han plocka hem segern på lördag har han ingen plan för firandet.

-Åh herregud. Då får jag gå och lägga mig, det kommer att bli en chock. Att bara ta sig till finalen var en pärs.

Ålder: 46 år.

Bor: Stockholm.

Gör: Sångare och gitarrist i hårdrocksbandet Mustasch.

Aktuell: Gick direkt till final från Melodifestivalens tredje deltävling med låten "Bed on fire". Har näst lägst odds i finalen efter Yohio. På onsdagen gav en seger för Gyllenhammar mellan 3,75-4,80 gånger pengarna.

ANNONS