Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Gwen Stefani öppnar upp om svåra skilsmässan

Förra året skilde sig sångerskan från sin dåvarande man Gavin Rossdale. Nu först öppnar Gwen Stefani upp sig om den svåra tiden: "Jag genomled tortyr".

Efter 13 års äktenskap bestämde sig No Doubt - sångerskan Gwen Stefani och Gavin Rossdale för att gå skilda vägar. Inte långt efter skilsmässan uppdagades det att Rossdale varit otrogen mot stjärnan strax efter att det dåvarande parets yngsta son hade fötts 2014. 

Ingen av exmakarna har tidigare pratat ut om uppbrottet och vad som egentligen hände, men i en intervju med Cosmopolitan väljer nu Stefani att berätta om den svåra tiden.

Gick igenom tortyr

– Inga förutom mina föräldrar, personerna inblandade och vilka som nu de har berättat för vet detaljerna. Ingen skulle tro mig om jag kunde säga vad som verkligen hände. Jag gick igenom månader och månader av tortyr, säger Gwen Stefani till Cosmopolitan.

Det är fortfarande oklart om sångerskan visste om att hennes exmake var otrogen mot henne under deras tid tillsammans, och Stefani är kryptisk.

– Du behöver bara lyssna på varje låt jag någonsin har skrivit och svaret finns där. Det är ett tema jag har haft under en lång tid, säger hon i intervjun.

Mår bättre idag

I dagsläget är Stefani lycklig i ett nytt förhållande sedan hösten 2015. Hennes pojkvän Blake Shelton och hon gör musik tillsammans. De träffades under den amerikanska talangjakten The Voice där de båda är coacher, och nu går det nya rykten om att de kanske är förlovade.

Gwen Stefani och Blake Shelton: