Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Grattis Dagny Carlsson – 105 år!

En av Sveriges kändisbloggare blir idag 105 år gammal. — Jag har redan fått en massa vackra gratulationskort och jag tackar alla vänliga avsändare för att de kostat på mig gratulationer per post, skriver hon i sin blogg.

Dagny Carlsson har blivit känd som Sveriges äldsta bloggare. Hennes blogg läses av tusentals svenskar varje dag, och idag blir hon 105 år.
— Jag har redan fått en massa vackra gratulationskort och jag tackar alla vänliga avsändare för att de kostat på mig gratulationer per post. I morgon blir jag kanske en smula omtumlad, men jag tror inte att jag blivit så tyngd av årens antal att jag ”gamlat” till mig, skriver hon i sin bloggen.

Får skjuts i limousine

På kvällen vankas firande med familjen och skjuts i limousine. Hon skriver att ett bolag som hyr ut fordonen har erbjudit en gratis resa till henne.
– En firma som hyr ut limousiner har erbjudit mig att alldeles gratis stå för den förnämlige transporten. Det kommer att stå i klartext utanpå bilen att inuti finns 105-åringen Dagny. Aldrig kunde jag väl drömma om att på gamla dar bli så firad  och uppvaktad.

Omskriven flera gånger

Dagny Carlsson är numera van vid media. Hon har medverkat i flera artiklar genom åren och förra året gav hon GP-läsarna tips på hur man slipper att bli förkyld.
– Jag är varmt klädd när det är kallt, fuktigt eller blåsigt och har varm mössa när det är kallt, berättade hon då. 

Läs också: Dagny, 104, - så slipper du bli förkyld