Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/7

GPTV: Marcus och Martinus "Dejtar gärna ett fan"

Norges hetaste poptvillingar pratar om kärleksbrev, flickvänner och Snoop Doog i en exklusiv intervju med GP.

 

 

Tvillingbröderna Marcus och Martinus har minst sagt skapat hysteri bland sina unga fans under de senaste Sverigebesöken. När popduon besökte Liseberg var de tvungna att stänga entrén på grund av det enorma publiktrycket. 

Under torsdagen är de återigen på besök i Göteborg för att medverka i SVT:s Sommarkväll med Rickard Olsson och det är två laddade grabbar som möter GP:s reporter vid Ävstranden.

- Vi har nästan varit mer i Sverige än i Norge senaste tiden, säger bröderna och skrattar. Det är väldigt fint här i Göteborg.

På bara några veckor har de stått på scen både på Liseberg, Gröna Lund och Allsång på Skansen. På Liseberg var det omkring 25 000 personer i publiken - fler än på Snoop Doogs konsert. Något som bröderna är stolta över.

- Det är helt fantastiskt, vi trodde inte att vi hade så många fans som skulle komma. Det är helt sjukt, säger Martinus. 

- Det är helt sjukt att ha en konsert i Sverige och dra fler folk än Snoop Doog gjorde, det är helt otroligt, säger Marcus och skrattar.

Ryktet om att Marcus och Martinus blir överösta med kärleksbrev visar sig stämma. När de ska räkna efter hur många brev de brukar få får de ta hjälp av sin pappa. Till slut kommer syskonen fram till att det måste vara omkring hundrafyrtio kärleksbrev i veckan. 

Marcus berättar att de aldrig har haft några flickvänner men att båda bröderna längtar efter att träffa någon. På frågan om de skulle kunna tänka sig att dejta ett fan svarar de snabbt:

- Ja, absolut!

Uppståndelsen kring de berömda tonåringarna är enorm. Under intervjun med GP är bröderna omringade av ett team med två manager, flera medarbetare på SVT, och två livvakter som bevakar området kring Älvstranden. 

Kan ni känna att det blir för mycket ibland?

- Det kan vara jobbigt ibland men oftast går det bra. Till exempel som nu när vi får resa runt här i Sverige och uppleva så otroligt mycket, säger Marcus.

När de är lediga så är de helst hemma och spelar fotboll och umgås med familjen.

- Vi tycker om att vara med våran lillasyster, säger Martinus. 

- Ja, och med våra vänner och slappa, flikar Marcus in.  

Utöver att bröderna gästar SVT:s Sommarkväll med Rickard Olsson är de även med och puffar för Barnkanalens nya satsning inför Gothia Cup. Under fotbollsevenemanget kommer SVT sända live från folkfesten och gästas av bland annat Robin "Mos" Andersson från Paradise hotel och Amanda Winberg från Idol. Både Marcus och Martinus är fotbollsintresserade och hade de inte varit för sångkarriären hade bröderna kanske satsat på fotbollen.

- Vi hade en dröm om att bli fotbollsproffs när vi var yngre, men inte nu längre, säger Marcus.