Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Gina ska glänsa i Hollywoodnummer

I Karlskrona var Danny Saucedo mellanaktens huvudperson och i Göteborg dansade programledarduon en färgsprakande Bollywooddans. På lördag är det Gina Dirawis tur att vara stjärnan.

Gina Dirawi den som ska sjunga och stå i rampljuset när de båda programledarna framför ett klassiskt amerikanskt showfilmsnummer som hämtat från Hollywood och 40-talets MGM-filmer - och förväntningarna är höga efter förra veckans dansshow.

-Det handlar inte om att vi ska överträffa utan att vi fortsätta hålla samma standard. Vi vill bjuda på olika saker och nu får vi verkligen utmana oss själva. Danny ska dansa på nytt sätt och jag ska sjunga live, säger Gina Dirawi.

Skämtat färdigt

Under de två första deltävlingarna skämtades det friskt om Danny Saucedo som den ständiga tvåan. men nu är det slut med det, lovar Danny.

-Jo, nu räcker det. Det var två gånger vi skulle skämta om det. Men det är alltid tacksamt och roligt att driva. Det är jag själv som velat ha med det och tyckt att det varit kul. Man måste kunna bjuda på sig själv.

Bakom veckans mellanakt står Melodifestivalens bidragsproducent Rennie Mirro och dansaren Karl Dyall. De båda har en gemensam show där de hyllar ikonen Sammy Davis Jr men pausar nu för att lära Danny att steppa som Fred Astaire. De kommer även själva vara med i numret.

-Vi har valt dem för att de är bäst på det här, det är verkligen deras gebit. Numret är inte gjort utifrån en show eller något de ska göra utan det är gjort för våra programledare, säger Christer Björkman om valet av Mirro och Dyall till veckans mellanakt.