Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ghostbusters nya trailer har blivit den mest ogillade videon i Youtubes historia

Ghostbusters mest hatade klippet på Youtube

Den nya Ghostbusters-trailern har fått över 650.000 tummar ner på Youtube, vilket gör den till dem mest hatade filmtrailern någonsin.

I Paul Feigs remake av de kultförklarade Ghostbusters-filmerna spelas huvudrollerna av de kvinnliga skådespelarna Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones och Kate McKinnon. Det är anledningen till att trailern blivit det mest hatade klippet på Youtube, skriver The Guardian.

 

Videon släpptes den 16 april och har i skrivande stund över 650.000 tummar ner. Det negativa reaktionerna berodde enligt tidningen delvis på att en uppföljning överhuvudtaget görs, men framförallt upprördes publiken av att huvudkaraktärerna bytt kön. Paul Feigs reagerade till en början starkt och kallade reaktionerna för "avskyvärt, misogynt skit", men sa senare till The Guardian:

– En del vill bara inte att man rör gamla verk och det kan jag förstå. Men de som hatar filmen för att den handlar om kvinnor, dem kan man strunta i, sa Paul Feigs till The Guardian. Han passade även på att kritisera medias hantering av affären som han menade gav luft åt en liten grupps åsikter.

Den första Ghostbusters filmen kom 1984 och fick en uppföljare fem år senare. Paul Feigs har tidigare regisserat Bridesmaids där både Kristen Wiig och Melissa McCarthy medverkade.

Den mest ogillade videon alla kategorier är enligt Youtubes Most disliked videos en musikvideo med Justin Bieber.