Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

Game of thrones sista säsong kan dröja två år

Tittarna har snart sett klart den näst sista säsongen av den populära tv-serien Game of thrones. Men den slutliga striden om Järntronen kommer dröja. Det meddelar skådespelaren Nikolaj Coster-Waldau till danska BT.

Den danska stjärnan Nikolaj Coster-Waldau spelar karaktären Jaime "Kingslayer" Lannister i tv-serien Game of thrones. Tillsammans med tvillingsystern, älskarinnan och drottningen Cersei Lannister försvarar de Järntronen från inkränktare med alla till buds stående medel.

LÄS MER: Game of Thrones säsong 7: Allt du behöver veta

Sedan premiären 2011 har HBO-serien Game of thrones setts av miljontals tittare. Men ofta dör populära karaktärer och framtiden för Jamie Lannister är osäker. Planen är att de ska börja filma kommande säsong i höst.

– Jag får manus en månad före vi börjar filma, eller sex veckor innan, och då vet jag vad som ska hända i den säsongen. Men jag vet inte vad som ska hända i nästa säsong. Vi börjar filma igen i oktober, så inom de närmsta veckorna kanske vi får manus och får då reda på vad som händer. Jag är väldigt nyfiken, säger han till danska BT.

Sista säsongen dröjer

Just nu är det bara ett sista avsnitt kvar av den nästa sista säsongen. Men säsong åtta kommer dröja, meddelar han till danska BT.

– Vi har ännu ett år kvar av Game of thrones och den sista säsongen sänds nog först om två år, säger han och fortsätter:

–  Så det finns tid kvar för oss som jobbar med serien. Men det är klart att det blir märkligt att sluta. Man har fått många nya vänskaper och man har vant sig att träffa samma människor varje år. Det kommer jag sakna.

LÄS MER: Så ser Game of Thrones-stjärnorna ut egentligen

Sedan tidigare är det känt att den åttonde säsongen kommer vara kortare än tidigare och bestå av sex avsnitt. Detta beror på att historien börjar gå mot sitt slut. Men samtidigt har produktionen tidigare meddelat att episoderna kräver mer filmtid och innehåller flera stora scener.