Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Fredrik Wikingsson är inte förvånad över att många funderar på att göra slut.

Fredrik Wikingsson: ”Gräset är grönare i dag”

41 procent av de som lever i en parrelation funderar på att göra slut, enligt en undersökning som Sifo gjort på uppdrag av Kanal 5 inför säsongspremiären av Ska vi göra slut?

Undersökningen har gjorts bland svenskar mellan 15-59 år som lever i parrelationer och visar att över 1,5 miljoner funderar på att bryta upp. Var femte som går i dessa tankar funderar över det minst varje månad.

– Jag inbillar mig att det där ökar. Jag tror att gräset är grönare i dag än vad det var för 50 år sedan, säger Fredrik Wikingsson till Nöjesbladet.

– Om de gör den här undersökningen om fem år så kanske det är 2,5 miljoner människor som funderar på det. Det tror jag nog, säger programledaren som hjälper par som funderat på att gå skilda vägar att hantera sin situation i tv-programmet Ska vi göra slut?

Enligt Sifo-undersökningen är otrohet oacceptabelt, särskilt bland de unga som svarat. I kvällens säsongspremiär träffar Filip Wikingsson och Filip Hammar paret Linda Fröberg och James Lund i Igelfors utanför Norrköping som har fått relationsproblem efter att James varit otrogen flera gånger och inte heller kan sluta sexchatta och sms:a med andra kvinnor.

I den andra säsongen av Ska vi göra slut? besöker Filip och Fredrik Heby, Ockelbo, Örnsköldsvik, Säffle och Märsta för att försöka hjälpa krisande par i rätt riktning.

Ska vi göra slut? visas måndag kväll i Kanal 5 klockan 20.00.

 
Säsongsstart för Ska vi göra slut?

Drygt 1,5 miljoner svenskar funderar på att göra slut med sin partner. Nästan en femtedel av dessa överväger det varje månad – eller oftare. Och otrohet är oftast lika med hej då. Linda och James i Igelfors utanför Norrköping är två av dessa. De älskar varandra, men James söker bekräftelse hos andra kvinnor, och han har varit otrogen flera gånger. Trots det vill Linda ge James en sista chans. Filip och Fredrik försöker hjälpa dem att komma vidare i kvällens säsongsstart av Ska vi göra slut?

Posted by Filip & Fredrik on Monday, April 25, 2016