Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/22

Firade 19-årsdag på semesterområde värt 400 miljoner

Tre lyxvillor vid havet, 23 sovrum och en butler. Systrarna Jenner snålade inte när Kylie Jenners födelsedag skulle firas. De hyrde ett semesterområde som är värt över 400 miljoner kronor.

Systrarna som är kända från reality tv-serien Keeping up with the Kardashians och tillhör en av de rikaste familjerna i USA. Så det är kanske inte chockerande att de drar på ordentligt när en födelsedag ska firas. 

 


 

De valde att hyra ett bostadsområde genom Airbnb. Nu har det avslöjats att det var The Pearls of Long Bay Estate som ligger på Turks- och Caicosöarna i Västindien. Området består av tre stora lyxvillor längs med stranden, Pearl East, Pearl West och the Lidija House. Om man är sugen på att hyra det kostar det cirka 87 000 kronor per natt - en vecka landar på över 660 000 kronor.

Systrarna bodde där tillsammans med sina vänner under en vecka. Kendall bodde i det största av de tre husen, Lidija House. Det hade tio sovrum och åtta badrum, och ligger i mitten av de tre villorna.

 


 

Varje bostad är omgiven av stora trädgårdar och har två privata pooler var. Det finns en kock och en butler på plats för att hålla alla gäster nöjda.

En tennisplan, ett 1000 kvadratmeter stort gym, vattenfall, turkisk ångbastu, biosalong med popcornmaskin, massagerum, tennisbana, vindsurfing och snorkelutrustning finns även där för att hålla gästerna sysselsatta.

Fyllde 19 år

Födelsedagsbarnet bodde i the Pearl East villa. Varje hem är inrett i helvitt och har kristallkronor i taken. Bara några steg bort ligger den privata stranden med kritvit sand och kristallklart turkost vatten.

Kylie Jenner fyllde 19 år, av sin pojkvän Tyga fick hon en Mercedes Maybach. Med på firandet utöver Tyga var bland annat de kända modellerna Hailey Baldwin och Bella Hadid ha varit med. På hennes födelsedag den 10 augusti överraskade vännerna henne med en fyrverkerishow på stranden. De ägnade sig även åt att åka wakeboard, jetski och hästridning. 

 


 

På Instagram publicerade systrarna mängder av bilder i den lyxiga omgivningen. Kylie Jenner skriver "Tack för födelsedagshuset", och taggar Airbnb, på en av bilderna. 

 

 

Ett foto publicerat av King Kylie (@kyliejenner)