Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Fina betyg för Springsteen i Danmark

Bruce Springsteen får fina recensioner efter onsdagens konsert på CASA Arena i Horsens i Danmark vilket lovar gott inför tredje kvällen på Ullevi på lördag.

Konserten var också sista spelningen innan han och bandet återvänder till Göteborg. Bland annat ger BT honom hela fem av sex stjärnor och kallar spelningen för en enastående konsert. 

Den typen av omdömen var det ont om förra gången då Springsteen gästade Danmark och istället talades det om "skandalen i Parken". Dock var det inte Bruce Springsteen som det var fel på så mycket som att ljudet skall ha varit uselt. 

Men Horsens skall ha sluppit undan dessa problem enligt samtliga tidningar utom Ekstrabladet som menar sig på att ljudet fortfarande lät förfärligt. 

BILDER: Bossens senaste besök på Ullevi

Under spelningen bjöd Springsteen bland annat på en raritet i form av sin Suicide-tolkning av Dream Baby Dream som tillägnades Suicides nyligen bortgångne sångare Alan Vega. 

Under turnén har Springsteen överhuvudtaget bjudit publiken på många oväntade låtar och låtlistan har sett annorlunda ut så gott som varje kväll. Något som även påverkas av att han och bandet ibland spelar låtar som önskas av publiken.

Detta har både fått hyllningar så väl som kritik då tanken med turnén från början var att spela igenom The River-albumet från början till slut. Något som en så länge bara skett en gång under Europa-delen av turnén, under den andra av två konserter i Paris.