"Elena Undone" från 2010. Foto: Youtube/Skärmdump.
"Elena Undone" från 2010. Foto: Youtube/Skärmdump.

Sökes: Hångelsugna par

Världens längsta filmkyss är 3 minuter 24 sekunder lång. Nu vill SF Bio slå rekordet och söker efter hångelsugna par. "Älskar du bio, vågar stå framför kameran och har någon som du gillar att kyssa? Då kan ni bli filmens stjärnor och synas på vita duken", skriver de på sin hemsida.

ANNONS
|

Världens längsta filmkyss hittills finner man i det romantiska dramat "Elena Undone" från 2010. Kyssen är hela 3 minuter och 24 sekunder lång.

Nu söker SF Bio "hångelsugna par" för att slå det gamla rekordet. Tanken är att nya rekordfilmen ska visas på biodukarna på alla hjärtas dag nästa år, 2017.

"Men först måste vi hitta huvudrollsinnehavarna. Älskar du bio, vågar stå framför kameran och har någon som du gillar att kyssa? Då kan ni bli filmens stjärnor och synas på vita duken", skriver de på sin hemsida.

LÄS MER:Madonnas kysskupp mot Drake

Utses av en jury

Alla med skådespelardrömmar och en förkärlek till biohångel uppmuntras att söka till tävlingen och vinnaren utses av en utvald jury. Tanken är att man ska filma sig själv hånglandes och publicera filmen på SF Bios hemsida. I skrivande stund har redan mängder flera kanditater sökt.

ANNONS

LÄS MER:Här kysser Tilde Peter i direktsändning

ANNONS