Här är Scorseses nya superfilm

Stjärnregissören Martin Scorsese är till slut färdig med hans film "Silence" - som tagit mer än 20 år att göra. Se den nya trailern som innehåller en hel del våld, förföljelse och religiösa anspelningar.

ANNONS
|

Stjärnregissören Martin Scorsese har beskrivit projektet som en stor passion. I mer än 20 år har han arbetat med filmen "Silence". Nu är den klar och får amerikansk premiär den 23 december. I januari 2017 får den världspremiär och redan nu är den favorittippad som Oscarsvinnare, skriver Business Insider.

Nu har det släppts en trailer som innehåller religiösa anspelningar kring kristendom, våld och förföljelse.

Präster i japanska djungeln

Filmen utspelar sig på 1600-talet och följer två präster, spelade av Andrew Garfield och Adam Driver. De är på en resa i den japanska djungeln för att hitta en mentor, spelad av Liam Neeson.

LÄS MER:Scorseses maffiafilm rekorddyr i Cannes

ANNONS

Den 73-åriga regissörenanses vara en av de mest betydelsefulla och inflytelserika filmskaparna i världen. 2007 fick han en Oscar för filmen "The Departed" och har varit nominerad hela sex gånger.

I trailern syns brutala korsfästelser och fantastiska havsscener. Den amerikanska nyhetssajten Business Insider beskriver trailern som "hisnande" och "kraftfull". Dessutom är de övertygade om att kommande filmen är Oscars-värdig.

Se hela trailern här;

ANNONS